Lancelodt - Praktijk voor integrale massagetherapie Nederland

CONTACT

T06 - 54 72 57 31

ESTUUR EEN E-MAIL

 AFSPRAAK MAKEN

ABOVENHOF 5 I HAAFTEN

Facebook Lancelodt

FAQ's

Krijg ik de behandeling vergoed? Dat is natuurlijk afhankelijk van je verzekering maar volgende maatschappijen vergoeden in de regel wel (gedeeltelijk) de behandeling: CZ,CZ Direct, Delta Lloyd, Ohra, Menzis, Azivo, AnderZorg, Zilveren Kruis, FBTO, Avéro, Agis, Prolife, OZF, ONVZ,VvAA, PNOZorg, VGZ, IZZ, IZA, Unive, Zekur, IZA Cura, UMC, Cares Gouda

Is de praktijk aangesloten bij een beroepsvereniging? Ja, de praktijk is aangesloten bij de Vereniging Integrale Vitaliteitkunde en voldoet daarmee aan de gestelde eisen. Als lid van Vereniging Integrale Vitaliteitkunde beschik ik ook over een aansluiting bij een geschillencommissie waardoor ik tegemoet kom aan de eis zoals die door de WKKGZ (Wet Kwaliteit, Klachten, Geschillen en Zorg) verplicht wordt gesteld. Dit is het reglement behorende bij de Geschillencommissie waarbij ik aangesloten ben: Reglement Geschillencommissie. Daarnaast heeft de praktijk ook een KvK-nummer, namelijk 11054935.

Hoe bereid ik me voor op een massage? Zorg ervoor dat je daadwerkelijk de tijd hebt en neemt voor de massage. Op deze manier behaal je het beste resultaat voor jezelf. Daarnaast is het vanuit hygiënisch oogpunt gewenst dat je gedoucht hebt. Mocht dat niet van te voren lukken dan is in de praktijk een douche aanwezig. Handdoeken en badjassen zijn aanwezig en hoeven dus niet meegenomen te worden.

Moet ik helemaal naakt voor een massage? Nee, dat is niet nodig. Gedurende de behandeling kun je gewoon je ondergoed aanhouden. 

Kan ik ook een erotische massage krijgen? Nee, dat is absoluut niet bespreekbaar. Mocht je dat zoeken dan is deze praktijk niet de juiste daarvoor.

Welke betaalmogelijkheden zijn er? Je kunt contant of per bank afrekenen. Op 150 meter afstand is een pinautomaat. De factuur ontvang je per mail.

Hoe kom ik bij de praktijk? Het adres is Bovenhof 5 in Haaften. Parkeerplaatsen voor de deur zijn in voldoende mate aanwezig. Let wel, een groot aantal navigatiesystemen verwijst je naar de verkeerde woning op de Bovenhof. De praktijk is gevestigd in een vrijstaande woning.

Zijn er meer mogelijkheden in deze praktijk? Ja, indien gewenst of noodzakelijk vanwege bijvoorbeeld bepaalde klachten is de massage uit te breiden met een saunagang. In de praktijk is een Finse- en infrarood sauna en stoomcabine aanwezig. In de bijbehorende tuin is ook een jacuzzi (38 graden) en zwembad met jetstream (28 graden, open van april t/m oktober) gelegen.

Wat gebeurt er met mijn gegevens? Alle gegevens zijn in eigen beheer en kunnen door niemand worden ingezien. Emailadres en telefoonnummer worden alleen gebruikt voor een op een contact. Informatie wordt nooit gedeeld met derden of gebruikt voor andere doeleinden!

NIEUWS

Op locatie behandelen
Vanaf heden kan er in bijzondere gevallen… Lees verder >

AGENDA

< November 2019 >
madiwodovrzazo
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

GASTENBOEK

Ik had last van mijn nek en schouders ben zeer tevreden en kom zeker terug! Eindelijk een goede masseur die luistert naar je klacht en de tijd neemt voor je!!


Lees meer reacties >
PRAKTIJKADRES
Bovenhof 5
4175 AS Haaften

T    +31 (0)6-54725731
E    info@lancelodt.nl
W   www.lancelodt.nl

© 2019 Lancelodt
Alle rechten zijn voorbehouden

     
Dica Design